header-bg_02
header-bg_02
header-bg_03
header-bg_03
header-bg_05
header-bg_05
Ring til os på: 75 27 14 00

Sauna kabiner

Vi fører forskellige færdigproducerede saunakabiner lige til at stille op.

INFARØDE KABINER

Følelsen af at være omgivet af varme er gavnlig for både krop og sjæl. Med en infrarød kabine er det netop denne form for behagelig varme du opnår.

Kabinen er klar til brug inden for få minutter og kan benyttes både med og uden tøj. Infrarøde kabiner afgiver ikke fugt på samme måde, som en traditionel sauna og derfor kan du sagtens tage avisen eller en god bog med.

Kabinen kan placeres overalt i huset og kræver kun almindelig stikkontakt.

Fås i flere forskellige størrelser og variationer.

 

 

SAUNAKABINE VARIANT LINE

Variant Line saunakabiner er en  saunaserie i elegant design. Variant Line kabinerne fås i enten gran, fyr eller elletræ og fås i 22 forskellige modeller.

Variant Line er produceret i Finland af en af Europas mest innovative saunaproducenter.

SAUNAKABINE RUBIK LINE

Saunakabine i eksklusivt design fra finske Harvia. Der er mulighed for at vælge mellem forskellige træsorter, størrelser og kombinationer.

SAUNAKABINE RONDIUM LINE

Saunakabine i eksklusivt design fra finske Harvia. Der er mulighed for at vælge mellem forskellige træsorter, størrelser og kombinationer.

LET AT INSTALLEREDen komplette saunakabine kommer i færdige moduler og samles let, præcis hvor du ønsker det. Saunakabinen samles stort set uden brug af værktøj. Infrarød kabinen leveres ligeledes som løse elementer, er nem at samle og kan monteres der hvor du har mest plads til den. Tilsluttes almindelig lysnet.

UDENDØRS SAUNA

Følelsen af en ægte finsk sauna. Udendørs saunahus udført i grantræ. Her er der 2 modeller at vælge mellem: Kuikka med målene 200 x 200 cm plus terasse eller Keitele med målene 200 x 380 cm plus terasse.

Begge modeller leveres komplet inklusiv terasse. Vælg mellem træopvarmning eller almindelig elektrisk saunaovn.