header-bg_02
header-bg_02
header-bg_03
header-bg_03
header-bg_05
header-bg_05
Ring til os på: 75 27 14 00

Affugter

AFFUGTNING I POOL-OG SPARUM

I pool- og wellnes- rum fordampes der store vandmængder. Derfor er effektiv affugtning afgørende. Bygningerne beskyttes mod råd og korrosion, men ligeledes sikrer en affugter et komfortabelt miljø for de personer som bruger faciliteterne.

Vi fører primært affugtere fra Dantherm Air Handling.

CDP- serien er specielt udviklet til at opfylde kravene i pool-, spa- og wellnessrum. Her er affugtning langt mere strømbesparende end en ventilationsløsning, da luften affugtes og recirkuleres samtidig med, at der udskiftes en begrænset mængde frisk luft for optimal hygiejne.

Affugtning til pool-, spa- og wellnessrum findes i to udgaver: Et kompakt design, så affugteren kan placeres diskret i selve rummet, og en udgave der er udviklet til installation i teknikrum.

CDP-seriens affugtere fås i flere størrelser alt efter ydeevne. Vi giver gerne et bud på affugtning af pool-, spa- og wellnessrum.

UDVÆLGELSESDIAGRAM

Det behøver ikke altid, at være nemt at vælge affugter. Derfor har vor leverandør Dantherm lavet et udvælgelsesdiagram der netop gør det nemt at vælge.

DANTHERM CDF 10

CDF-affugtere er den ideelle løsning, når det gælder hensigtsmæssig opbevaring af udstyr, inventar og materialer i f.eks. kirker, slotte, arkiver, lagerrum, vandværker, pumpestationer, omklædningsrum og sommerhuse med f.eks. standvandsspa. Med en effektiv affugtning forlænges bygningernes levetid og der skabes et sundere indeklima.

CDF 10 arbejder efter kondensationsprincippet. Den fugtige luft suges ind i affugteren ved hjælp af en ventilator. Inde i fordamperen afkøles luften, og når dens temperatur falder til under dugpunktet, udkondeseres luftens vanddampe til dråber, som ledes til afløb. Den tørre kolde luft ledes videre gennem kondensatoren, hvor den genopvarmes.

For tekniske specifikationer, læs mere her..

DANTHERM CDP 35-45-65

Affugtere i et enkelt og tidsløst design, som passer fint til ophængning i det rum, der skal affugtes. CDP – serien er specielt velegnede til affugtning af mindre swimmingpool rum, spaer, omklædningsrum og gymnastiksale.

Fælles for alle svømmebadsaffugtere fra Dantherm er, at de fungerer efter kondenseringsprincippet. Den fugtige luft bliver suget ind i affugteren via de indbyggede ventilatorer. Når luften passerer kølefladen (fordamperen), nedkøles luften til under dugpunktet, således at luftens indhold af vanddampe kondenseres til vand, som opsamles i en drypbakke, for dernæst at ledes videre til et afløb.

For tekniske specifikationer læs mere her..

KAPACITETSDIAGRAM CDP 35-45-65

DANTHERM CDP 35T, 45T, 65T

CDP (T) affugterne er beregnet til ophængning i et separat teknikrum, og indsugnings- og udblæsningsluft føres via kanalsæt med filter og rist til og fra det rum der skal affugtes.

For teknikske specifikationer læs mere her..

KAPACITETSDIAGRAM CDP 35T-45T-65T