header-bg_02
header-bg_02
header-bg_03
header-bg_03
header-bg_05
header-bg_05
Ring til os på: 75 27 14 00

Glasoverdækning

Glasoverdækning – poolcover

Med en glasoverdækning forlænger du poolsæsonen for din udendørs pool og får endvidere en ekstra opvarmningskilde med i købet på en solrig dag. Er vejret ikke for godt, benyttes poolen med glasoverdækning på og skinner solen fra en skyfri himlen, på en god sommerdag, skydes overdækning fra og en dukkert under klar himmel kan nydes. Derudoverover er der flere fordele ved et poolcover, det beskytter mod løv og snavs, kan bruges som vinteroverdækning, god energibesparelse og det opfylder kriterier om børnesikkerhed.

Poolcover fra Gullberg & Jansson har lang levetid på grund af robuste konstruktioner, forstærkede aluminiumprofiler og paneler med UV-beskyttelse på begge sider.

Alle modeller har bløde og behagelige linjer, og produkterne er konstrueret med sans for detajlerne. Det er så vidt muligt tilstræbt, at skjule rustfrie nitter og skruer, og poolcoverne har stabile løsninger for udsatte funktioner som låse og hængsler.

De to standardserier af pooltage – Nova og Classic – er endvidere udformet, så de passer til alle standardpools, både med og uden poolkant. Derudover kan vi også tilbyde et specialsortiment af pooltage. Alle pooltage er certificeret og godkendt iht. den franske sikkerheds- og kvalitetsstandard* og er omfattet af en 3-års materialegaranti. 

* Standard NF P 90 309 omfatter f.eks. børnesikkerhed og snelastegenskaber. Alle tage, som er godkendt iht. denne standard kan klare en snelast på min. 45 kg/m2.