fbpx

Gør drømmen til virkelighed med et svømmebassin

Vi er eksperter i svømmebassiner med både erfaring og "know how". Lad os tage en uforpligtende snak om dine muligheder i dag.

Er du interesseret i at høre mere om hvordan vi kan hjælpe dig? Udfyld feltet til højre, så kontakter vi dig hurtigst.

Tak for din henvendelse - vi vender tilbage hurtigst!

Salg og rådgivning

Overvejer du at få bygget en pool i haven eller måske en indendørs pool? Der findes i dag rigtig mange muligheder uanset om du vil have et svømmebassin i haven eller indenfor. 

Hos Dansk Bassinservice har vi 20 års erfaring med pool og spa – både inde og ude. Vi er eksperter på området, og vi har erfaring og “know how” til at hjælpe dig helt i mål med din nye pool uanset om det er en indendørs pool eller en pool til haven.

Mere end bare en pool

En pool er for mange en større investering, men det er ofte en rigtig god investering som hele familien kan have glæde af mange år ud i fremtiden. Prisen inklusiv montering for en standard pool er ofte mindre end mange tror.

Uanset hvilken størrelse og type svømmebassin du vælger, er der en række krav som skal være opfyldt. Pumpe og filter skal vælges til svømmebassinet for at opnå den bedste vandkvalitet i poolen. Hos Dansk Bassinservice er vi naturligvis altid klar med råd og vejledning – også efter dit køb.

Hvad koster en pool til haven?

I dag findes der rigtig mange forskellige slags svømmebassiner på markedet. Det er ikke nødvendigvis at hverken den billigste eller dyreste giver mest glæde. 

Først skal du tage stilling til om det skal være et udendørs- eller indendørs svømmebassin. Skal poolen monteres derhjemme, i sommerhuset eller måske et helt andet sted? Skal det være en firkantet pool, en rund pool eller måske noget helt andet?

Der opstår ofte rigtig mange spørgsmål, når man har besluttet sig for få monteret et svømmebassin.

Kvalitet over pris

Prisen på en pool kan være en svær størrelse fordi det kommer an på ønsker og krav fra kundes side. Det er ikke nødvendigvis en billig pool som giver størst værdi for dig og din familie, men du behøver heller ikke den dyreste model. 

Vores opgave er at vejlede og guide dig, således du får en ny pool du bliver glad for rigtig mange år ud i fremtiden. Kontakt os i dag for at få en uforpligtende snak om dine muligheder.

 Hvad koster en indendørs pool?

Intet slår den luksus en indendørs pool kan give dig. I en stresset og travl hverdag kan en pool indenfor i huset være med til at give en ægte følelse af wellness og forkælelse. Der er rigtig mange fordele ved at have et svømmebassin indenfor fremfor udenfor.

  • Kan anvendes året rundt
  • Mindre vedligeholdelse 
  • Mindre kemisk anvendelse

Prisen på et indendørs svømmebassin er ofte dyrere at få lavet fordi byggeomkostningerne ofte er højere end hvis man laver det udenfor. Og igen afhænger prisen på dit ambitionsniveau, drømme, ønsker og ikke mindst krav.

Hos Dansk Bassinservice er vi eksperter. Vi har både erfaring og “know how” som gør, at du får den optimale løsning indenfor dit budget. Vores fokus er på at gøre dig tryg og ubekymret, så du kan fokusere på dine forventninger og glæden ved udsigten til at kunne nyde livet lidt mere i fremtiden. 

Ring 40255556 eller skriv en mail til mail@d-b.dk i dag. Vi er klar på en uformel og uforpligtende snak om dine ønsker og muligheder.

Forestil dig livet med en pool tæt på

Lad drømmene blive opfyldt. En pool i haven eller indenfor er tættere på end du tror. Mange tror, at det er meget dyrt at få lavet et svømmebassin – de tager fejl. I dag findes der rigtig mange muligheder, hvor der er taget højde for pris, kvalitet og ikke mindst miljø.

Hos Dansk Bassinservice sælger vi innovative pools med ydre isolering som gør, at poolen holder sig varm og ikke bliver påvirket af den kolde jord fra ydersiden. Derudover vælger mange at lave poolen opvarmet med f.eks. energi fra solen.

Det behøver ikke være dyrt at få lavet et svømmebassin derhjemme. Kontakt os for at høre mere om dine muligheder.

Kontakt os i dag

Dansk Bassinservice har i dag over 20 års erfaring med at bygge og vedligeholde pools i hele Danmark. Vi holder til i Oksbøl tæt ved Esbjerg – helt ude ved vestkysten hvor området er kendt for sin mange luksussommerhuse. Mange af vores kunder er fra nærområdet grundet de mange sommerhuse, men vi servicerer både private og erhverv i hele Danmark. 

Med både erfaring og “know how” er Dansk Bassinservice et helt oplagt valg, hvis du overvejer at få lavet et svømmebassin enten i haven eller inde i huset. Vi står klar med både råd og vejledning igennem hele processen, så du ikke står tilbage med ubesvarede spørgsmål.

Vi har haft fornøjelsen af have Kim fra Dansk Bassinservice til at bygge vores pool i haven. Han får de bedste anbefalinger herfra.

Jesper Hansen, Esbjerg


Lad os ringe dig op

Hvis du gerne vil høre mere om vores arbejde eller hvordan vi kan hjælpe dig, vil vi enormt gerne høre fra dig. Udfyld formularen eller kontakt os

Vi svarer typisk samme dag

Tak for din henvendelse

Vi er glade for at du kontaktede os – vi vender tilbage hurtigst! Typisk allerede samme dag.