fbpx

Gør drømmen til virkelighed med en miljøvenlig spa

Vi er eksperter i spa til både inde og ude. med både erfaring og "know how". Lad os tage en uforpligtende snak om dine muligheder i dag.

Er du interesseret i at høre mere om hvordan vi kan hjælpe dig? Udfyld feltet til højre, så kontakter vi dig hurtigst.

Tak for din henvendelse - vi vender tilbage hurtigst!

Overvejer du ny spa?

Ønsker du wellness på den helt rigtige måde, så er en spa uden tvivl det helt rigtige for dig. Den giver dig afslapning og en ægte følelse af luksus i en hektisk hverdag. 

En spa er blevet enormt populær, og der findes rigtig mange forskellige varianter på markedet i dag. Der er stor forskel i pris og kvalitet på disse typer spabade. Netop derfor skal man være opmærksom og gøre sit hjemmearbejde godt inden man investere i en jacuzzi. 

Hvilken spa skal du vælge?

En spa eller jacuzzi er blevet almindeligt for rigtig mange mennesker fordi prisen de sidste mange år er kommet ned, hvor flere kan være med økonomisk. Det betyder dog ikke altid, at det er det bedste at købe en billig spa.

Hos Dansk Bassinservice har vi mange års erfaring og “know how” i branchen. Vi guider og vejleder dig gerne, så du er helt sikker på, at få den spa som opfylder alle dine behov og ønsker.

Mere end bare en jacuzzi

Du skal købe en jacuzzi fordi du vil forkæle dig og din familie. Måske I har en travl hverdag, hvor en jacuzzi kan være samlingspunktet hvor I slapper af og får snakket sammen – uden mobiltelefoner, computere og andre forstyrrende elementer. 

At købe en spa kræver mange vigtige overvejelser. Hvis den spa, du vælger, har den forkerte siddehøjde og form, er det ikke den rigtige spa til dig. Det er derfor en god idé at tage kontakt til en ekspert for at få råd og vejledning. 

Kvalitet over pris

En anden vigtig overvejelse inden du køber ny spa udover layout og form er, at hvordan fødderne hviler. Selvom man køber en spa til 5 personer, så skal du huske, at der skal være plads til op til 10 fødder. Sørg derfor for, at der er masser af plads til lange ben og fødder i alle størrelser. 

Vælg en spa der passer til dig og din familie. Der er rigtig mange muligheder og løsninger iden for spa og wellnessområdet. 

Hos Dansk Bassinservice er vi eksperter på området. Du er velkommen til at ringe på telefon 75271400 eller skrive til vores e-mail mail@d-b.dk for en uformel og uforpligtende snak om dine muligheder.

En spa med hydroterapi eller bobler

Der er mange fordele ved hydroterapi, men du bør spørge dig selv, om det er en spa oplevelse med blid varme du søger, eller om det er ægte massage i områder af din ryg eller nakke du har brug for. Det er et personligt og individuelt valg.

Du kan vælge at tale med kiropraktor eller fysioterapeut, men i sidste ende er det din egen beslutning at købe en sap som dækker dine behov og ønsker. Hvis du vælger en multi-jet massageoplevelse, skal du være forberedt på at betale en lille smule mere for din nye spa.

Hvis du har brug for en spa som kan give dig massage, så er beregningen af “pumpe-til-jet” forhold meget vigtigt. Spaen skal være kraftig nok til at give dig den kraft, du har brug for. 

Hos Dansk Bassinservice har vi både erfaring og “know how”. Vi hjælper dig gerne med at vælge den optimale løsning for dig, så du får en spa som opfylde dine behov og ønsker. 

Vigtige overvejelser før køb

Der findes en række grundlæggende overvejelser, men der findes også mere dybdegående tekniske specifikationer som også er vigtige overvejelser f.eks.

  • Antal sæder
  • Antal jetfly
  • Antal pumper
  • Filtreringssystem
  • Samlet størrelse på boblebadet eller spaen
  • Lydsystemer
  • Belysning
  • Vand funktioner
  • Garanti

Gør drømmen til virkelighed

En spa er for mange et synonym med rejser, wellness og afslapning – men flere investerer i dem som en måde at slappe. Derudover hjælper en jacuzzi på muskel hårdhed og på at nyde lidt mere social tid med venner og familie. 

Drømmen er ikke så langt væk og muligheden for at tilføje lidt mere luksus i din hverdag er tæt på. Nu handler det om at finde den perfekte spa som kan opfylde dine behov og ønsker.

Kontakt os i dag

Dansk Bassinservice har i dag over 20 års erfaring med at bygge og vedligeholde pools i hele Danmark. Vi holder til i Oksbøl tæt ved Esbjerg – helt ude ved vestkysten hvor området er kendt for sin mange luksussommerhuse. Mange af vores kunder er fra nærområdet grundet de mange sommerhuse, men vi servicerer både private og erhverv i hele Danmark. 

Med både erfaring og “know how” er Dansk Bassinservice et helt oplagt valg, hvis du overvejer at få lavet et svømmebassin enten i haven eller inde i huset. Vi står klar med både råd og vejledning igennem hele processen, så du ikke står tilbage med ubesvarede spørgsmål.

Vores fokus er på at gøre dig tryg og ubekymret, så du kan fokusere på dine forventninger og glæden ved udsigten til at kunne nyde livet lidt mere i fremtiden. 

Ring 40255556 eller skriv en mail til mail@d-b.dk i dag. Vi er klar på en uformel og uforpligtende snak om dine ønsker og muligheder.

Vi har haft fornøjelsen af have Kim fra Dansk Bassinservice til at bygge vores pool i haven. Han får de bedste anbefalinger herfra.

Jesper Hansen, Esbjerg


Lad os ringe dig op

Hvis du gerne vil høre mere om vores arbejde eller hvordan vi kan hjælpe dig, vil vi enormt gerne høre fra dig. Udfyld formularen eller kontakt os

Vi svarer typisk samme dag

Tak for din henvendelse

Vi er glade for at du kontaktede os – vi vender tilbage hurtigst! Typisk allerede samme dag.