fbpx

Få en innovativ og miljøvenlig pool til haven.

Overvejer du et pool i haven?
Vi er stolte af vores innovative energivenlige Oksbøl pool som du lige nu kan få for under 50.000 kr.

Er du interesseret i at høre mere om hvordan vi kan hjælpe dig? Udfyld feltet til højre, så kontakter vi dig hurtigst.

Tak for din henvendelse - vi vender tilbage hurtigst!

Energivenlig pool til haven

Hos Dansk Bassinservice kan du få en energioptimeret svømmebassin til haven for under 50.000 kr.

Skal du holder sommerferie i Danmark, så kunne denne investering være noget for dig og hele din familie.

Vores energivenlige svømmebassin til haven – Vi kalder den “Oksbøl poolen. Den kan både leveres som “gør det selv” projekt, “medbygger projekt” eller som “totalbyg”, hvor vi kommer og montere din nye pool.

Mere end bare en swimmingpool

Du får en af de mest energirigtige og økonomiske pools på markedet. Vi tør godt love at vores Oksbøl pool er kvalitetsmæssigt overlegen og langt bedre end de pools du ellers kan finde. 

Vores energivenlige Oksbøl pool leveres med helt op til 10 års garanti.

Pool i haven

Energioptimeret svømmebassin til haven

Cirka 80% af varmen forsvinder via vandoverfladen. Med vores Oksbøl pool er væggene bygge af energivenlige flamingo blokke og derfor reduceres varmetab. Det betyder at badesæsonen er forlænget til også at omfatte sensommer. 

Du kan få en Oksbøl pool med termo afdækning og dermed få en optimalt isoleret svømmebassin i haven. Du får samtidigt en væsentlig længere badesæson. 

Du får altså et svømmebassin til haven med høj kvalitet og foring. Har du spørgsmål eller ønsker du en uforpligtende snak om dine muligheder? Kontakt os i dag.

Drømmer du om en pool i haven?

Forestil dig at kunne snuppe en dukkert i sommervarmen? En svømmepøl i haven er luksus og giver dig ekstra forkælelse i en travl hverdag. 

En pool i haven behøver ikke være en stor investering. Og vælger du at købe en energirigtig pool kan du spare rigtig mange penge om året på driften sammenlignet med mange traditionelle pools på markedet. 

Vores Oksbøl pool skiller sig ud fra andre svømmebassiner ved at være ekstremt miljøvenlig. Det skyldes den innovative og tætte isolering i de blokke vores Oksbøl pool er bygget op omkring. 

Hos Dansk Bassinservice har vi både erfaring og “know how” til at hjælpe dig hele vejen. Vi hjælper dig gerne med valg af sandfiltersystem, pool overdækning, vandbehandling, bundsuger og pool robotter. 

svømmebassin med terrasse i haven

 Hvad koster et svømmebassin i haven?

Intet slår en lækker pool i haven. Med vores innovative Oksbøl pool forlænger du badesæsonen med flere måneder fordi den isoleret. Du får derfor ingen varmetab som du ellers ville gøre. 

  • Nem at montere og installere selv
  • Energi- og klimavenlig 
  • Ekstrem billig i drift og vedligehold
  • Op til 10 års garanti

Prisen på vores Oksbøl pool til haven er under 50.000 kr. 

Hos Dansk Bassinservice er vi eksperter. Vi har både erfaring og “know how” som gør, at du får den optimale løsning indenfor dit budget. Vores fokus er på at gøre dig tryg og ubekymret, så du kan fokusere på dine forventninger og glæden ved udsigten til at kunne nyde livet lidt mere i fremtiden. 

Ring 40255556 eller skriv en mail til mail@d-b.dk i dag. Vi er klar på en uformel og uforpligtende snak om dine ønsker og muligheder.

svømmebassin i haven

Fritstående eller nedgravet svømmebassin i haven?

En fritstående pool er typisk til dig som ikke ønsker at investere en masse tid og penge i en nedgravet pool. Omvendt er vores erfaring at vores kunder ofte bliver mest glade for en nedgravet pool fordi det udstråler lidt mere luksus og kvalitet. 

I dag er prisforskellen mellem en nedgravet pool og en fritstående pool ikke så stor sammenlignet for år tilbage. 

Med en nedgravet Oksbøl pool får en luksuriøs oplevelse der gør dine naboer misundelige. Du får mulighed for at skabe det æstetiske udtryk du drømmer om.

Derudover får en svømmepøl i haven som ikke fylder meget i haven fordi den bliver en del af den.

Kontakt os i dag

Dansk Bassinservice har i dag over 20 års erfaring med at bygge og vedligeholde pools i hele Danmark. Vi holder til i Oksbøl tæt ved Esbjerg – helt ude ved vestkysten hvor området er kendt for sin mange luksussommerhuse. Mange af vores kunder er fra nærområdet grundet de mange sommerhuse, men vi servicerer både private og erhverv i hele Danmark. 

Med både erfaring og “know how” er Dansk Bassinservice et helt oplagt valg, hvis du overvejer at få lavet et svømmebassin enten i haven eller inde i huset. Vi står klar med både råd og vejledning igennem hele processen, så du ikke står tilbage med ubesvarede spørgsmål.

Vi har haft fornøjelsen af have Kim fra Dansk Bassinservice til at bygge vores pool i haven. Han får de bedste anbefalinger herfra.

Jesper Hansen, Esbjerg


Lad os ringe dig op

Hvis du gerne vil høre mere om vores arbejde eller hvordan vi kan hjælpe dig, vil vi enormt gerne høre fra dig. Udfyld formularen eller kontakt os

Vi svarer typisk samme dag

Tak for din henvendelse

Vi er glade for at du kontaktede os – vi vender tilbage hurtigst! Typisk allerede samme dag.