fbpx

Vi leverer 5-stjernet pool & spa service.

Vi producerer ca 6000 pool og spa service om året, og bygger mere end 25 pool installationer. Du er altid velkommen til at kontakt os.

Lad os tage en uforpligtende snak om et godt samarbejde omkring online markedsføring. Kontakt os i dag.

Tak for din henvendelse - vi vender tilbage hurtigst!

Vi er eksperter i spa og pool

Hos Dansk Bassinservice levere vi 5-stjernet pool & spa service. Vi producerer cirka 6000 pool og spa service om året, og bygger mere end 25 pool installationer.

Vi har næsten 40 års erfaring med dette og har i den forbindelse udviklet et 5-stjernet koncept der sikrer kvalitet af din pool og/eller spa.

For at det skal være nemt, mener vi at de skal være mulighed for:

  • Flexibel og smidig bestillingen 
  • Afrapportering ved defekter, mulig aftale om reparation. 
  • Kvalitetskontrol med rapport til kunden.
  • Krav om at serviceteknikkere uddannet efter Branchevejledningen.
  • Fordelagtige priser til spa og pool kemi.

Outsourcing

Nå man outsourcer pool og spa service skal opmærksomheden være på, at ejeren af et sommerhus der skal have pool og spa service, kan have svært ved at overlade deres arbejde til fremmede, og det derfor for nogen kan være en svær beslutning outsource pool og spa servicen af deres huse til et professionel pool og spa firma.

Det er derfor vigtigt, at der er tillid til, at der bliver passet godt på deres sommerhus, og at huset behandles som var det ens eget.

Reperation & tilsyn

Reparation og service af pool og spa er lille branche i forhold til mange andre brancher. Det betyder, at de etablerede virksomheder der udfører netop disse opgaver som kerneydelse er ofte mere erfaren end virksomheder der har det som en bi-ydelse

Hos Dansk Bassinservice er vi eksperter i reperation og tilsyn.

 

Aftaler

Når der indgås en b2b aftaler er det specielt vigtigt, at få afklaret i hvilken udstrækning det enkelte firma har leveringsikkerhed for reservedele, således det ikke bliver et spørgsmål om levering af reservedele der er afgørende for om installationer hurtigt kan blive funktionelle efter et evt. nedbrud eller renovering.

Ligeledes at der er klare aftaler om hvordan adgangsforhold er, således man som husejer er sikker på at kun godkendte personaler har adgang til områder der er afgørende for installationens tilsyn.

Kompetent personale

Installationerne omkring en pool kan være komplicerede derfor anbefaler vi også at de folk der skal arbejde med udstyret, er omskolet og trænet i netop de forskellige typer af udstyr, ikke mindst også at de har erfaringer fra flere installationer for at kunne lave en hurtig og kompetent service eller fejlsøgning på udstyret.

Derfor skal man som virksomhed der entrere med et pool og spa service firma sikre sig at der er erfaring og at virksomheden har erfaringer med de installationer de skal arbejde med.

Anbefaling

Vores anbefaling er at man stiller krav om hyppighed, kvalitetssikring og ikke mindst uddannet personaler – på den måde sikre man sine kunder en bedst mulig kvalitet af den service man vil give sine kunder. Tillige kan det være en god ide at have løbende evalueringsmøder hvor man debattere udfordringer og mulige tiltag, således man kan tage mange udfordringer i opløbet, det tjener begge parter bedst.

Rådgivning

Når en ejer eller måske et udlejningsbureau, står med en idé til nye pool eller spa installationer eller blot udvikling af eksisterende er det vores erfaring at man får de bedste oplæg og evt. byggeprogrammer af nogen der har erfaringerne fra eksisterende løsninger.

Bygherren bør vælge leverandør ud fra hvordan de kan projektere deres opgave og ikke mindst hvordan de har tænkt sig at udføre installationen ud fra faglige argumenter og ikke på følelser.

Vedligehold

Hos Dansk Bassinservice tilbyder vi vedligeholdelse af spa og pool. Vores vedligeholdelsespakker er fleksible, så du kan vælge vedligeholdelse alt lige fra to gange ugentlig til ugentligt og månedligt. 

Vores spa- og pool service inkluderer test af vand, rensemiddel (klor eller salt), pH-justeringer, pool rengøring (børstning, støvsugning, rengøring af fliser m.m.)

Skal vi arbejde sammen?

Dansk Bassinservice har i dag over 20 års erfaring med at bygge og vedligeholde pools i hele Danmark. Vi holder til i Oksbøl tæt ved Esbjerg – helt ude ved vestkysten hvor området er kendt for sin mange luksussommerhuse. Mange af vores kunder er fra nærområdet grundet de mange sommerhuse, men vi servicerer både private og erhverv i hele Danmark.

Vi har fået lavet stor flot pool i vores sommerhus af Dansk Bassinservice. Klart en anbefaling værd!

Hans Ottosen, Esbjerg

Lad os ringe dig op

Hvis du gerne vil høre mere om vores arbejde eller hvordan vi kan hjælpe dig, vil vi enormt gerne høre fra dig. Udfyld formularen eller kontakt os direkte

Vi svarer typisk samme dag

Tak for din henvendelse

Vi er glade for at du kontaktede os – vi vender tilbage hurtigst! Typisk allerede samme dag.