fbpx

Skal vi bygge din ny pool?

Hos Dansk Bassinservice er vi eksperter i at bygge og vedligeholde pools i hele Danmark. Vi bygger nye pools både inde og ude.

Er du interesseret i at høre mere om hvordan vi kan hjælpe dig? Udfyld feltet til højre, så kontakter vi dig hurtigst.

Tak for din henvendelse - vi vender tilbage hurtigst!

Vi er eksperter i at bygge og vedligeholde pools

Er du på udkig efter en professionel leverandør til at bygge din nye pool? Hos Dansk Bassinservice bygger vi hvert år lidt over 100 pools i hele Danmark. Vi er din professionelle samarbejdspartner under hele processen fra start til slut, hvor du får kyndig rådgivning fra de bedste fagfolk i branchen.

Vi er innovative i vores tilgang til at bygge pools. Det betyder, at vi altid har de bedste og nyeste løsninger. Vi er energibevidste, og vi har en miljøbevidst tilgang til at bygge pools. Det betyder, at du altid får en energioptimeret og tidssvarende pool.

Dansk Bassinservice er mere end bare et poolfirma

Dansk Bassinservice er mere end bare et “poolfirma”. Vi er en naturlig samarbejdspartner, der altid sørger for, at du får den bedste løsning indenfor dit budget. Priserne for en ny pool starter fra 50.000 kroner. 

Vi har over 30 års erfaring og “know how” i branchen. Lad os tage en uforpligtende snak om dine muligheder, ønsker og budget. 

Når du tager kontakt vil din faste kontaktperson være Michael. Det er Michael, som følger dit poolbyggeri fra start til slut – og det er hans ansvar, at du får den bedste løsning.

Pool i haven

Få en energioptimeret pool til haven

Den grønne bølger er over os. Uanset hvilken vej vi kigger, så er energioptimering et ord som alle har fokus på – og det er vi også hos Dansk Bassinservice.

Vi bygger energioptimerede pools i haven, som reducerer energiforbrug og øger værdien er din investering. 

Cirka 80% af varmen forsvinder via vandoverfladen. Hos Dansk Bassinservice har vi udviklet en innovativ teknik, som holder på varmen i din pool.

Det betyder, at energiforbruget reduceres væsentlig i forhold til andre pools på markedet, hvilket gør din nye pool meget billigere i drift.

Læs mere om pool i haven

Få en energioptimeret indendørs pool

En indendørs pool er de senere år blevet mere og mere populært i private hjem. Tidligere var det ofte i sommerhuse, at man kunne finde en indendørs pool, men sådan er det ikke mere.

En indendørs pool er i dag ikke bare et bassin med vand, hvor børn kan lege og have det sjovt. I dag handler det om wellness, velvære og forkælelse. I dag bygger vi indendørs pools med lyd, lys, modstrøm og sanseoplevelser f.eks. bobler m.m.

Hos Dansk Bassinservice bygger vi innovative og energivenlige indendørs pools i hele Danmark. 

Lad os tage en uforpligtende snak om dine ønsker og muligheder for at bygge en indendørs pools.

Hvad koster en indendørs pool?

Prisen for en indendørs pool afhænger af rigtig mange ting. En tommelfingerregel siger, at man kan bygge en komplet indendørs pool for 100.000 kroner og op efter. Prisen afhænger af hvor meget luksus du ønsker i din nye indendørs pool. 

En indendørs pool øger værdien af dit hus eller sommerhus. Derfor kan det hurtigt blive en rigtig god investering at bygge en ny indendørs pool. 

Hos Dansk Bassinservice bygger vi både almindelige standard pools og dyre luksus pool. Fælles er dog, at vi altid søger for at du får den optimale løsningen indenfor dit budget. 

Driftsomkostningerne på en indendørs pool er i fokus, når du vælger Dansk Bassinservice. Vi har en grøn og energibevidst tilgang, når vi bygger en indendørs pool. Det betyder, at din nye pool bliver opvarmet med en varmepumpe, hvilket reducerer energiforbruget væsentligt. 

Derudover bygger vi pools med en ny og moderne isolerende teknik, hvilket betyder at varmen ikke forsvinder fra vandet. 

Innovative poolhuse

Hos Dansk Bassinservice bygger vi innovative og energioptimerede poolhuse til både privat og sommerhuse. Vi holder til i Damarks største sommerhusområde, hvor vi igennem tiden har bygget mange hundrede pools i luksussommerhuse. 

Vi er eksperter i at projektere og bygge pools i luksussommerhuse. Det betyder, at du altid vil få den bedste løsning indenfor dit budget. 

Slip for bekymringerne – og lad os klare poolbyggeriet for dig. Vi søger for alt det praktiske og koordineringen med øvrige håndværkere. Vi starter ud med et indledende møde, hvor forventninger afstemmes og strategien bliver lagt. Herefter tager vi over i hele processen indetil du står med en færdig og driftsklar indendørs pool.

Kontakt os i dag

Dansk Bassinservice har i dag over 20 års erfaring med at bygge og vedligeholde pools i hele Danmark. Vi holder til i Oksbøl tæt ved Esbjerg – helt ude ved vestkysten hvor området er kendt for sin mange luksussommerhuse. Mange af vores kunder er fra nærområdet grundet de mange sommerhuse, men vi servicerer både private og erhverv i hele Danmark. 

Med både erfaring og “know how” er Dansk Bassinservice et helt oplagt valg, hvis du overvejer at få lavet et svømmebassin enten i haven eller inde i huset. Vi står klar med både råd og vejledning igennem hele processen, så du ikke står tilbage med ubesvarede spørgsmål.

Vi har haft fornøjelsen af have Kim fra Dansk Bassinservice til at bygge vores pool i haven. Han får de bedste anbefalinger herfra.

Jesper Hansen, Esbjerg


Lad os ringe dig op

Hvis du gerne vil høre mere om vores arbejde eller hvordan vi kan hjælpe dig, vil vi enormt gerne høre fra dig. Udfyld formularen eller kontakt os

Vi svarer typisk samme dag

Tak for din henvendelse

Vi er glade for at du kontaktede os – vi vender tilbage hurtigst! Typisk allerede samme dag.