fbpx

Vi er eksperter i spa- og pool.

Dansk Bassinservice har vi både erfaring og "know how". Vi vil derfor et naturligt valg som samarbejdspartner.

Du er altid velkommen til at kontakt os.

Lad os tage en uforpligtende snak om et godt samarbejde omkring online markedsføring. Kontakt os i dag.

Tak for din henvendelse - vi vender tilbage hurtigst!

Vi er eksperter i spa og pool

Dansk Bassinservice er totalleverandør indenfor alt i spa og pool. Uanset om du skal have en ny spa eller pool – eller om der er tale om den lovpligtige vedligeholdelse, så er Dansk Bassinservice en naturlig og kompetent samarbejdspartner du kan stole på.

I næsten 30 år har Dansk Bassinservice serviceret kunder i hele Danmark. Vores kunder er loyale og båndet er tæt knyttet fordi, vi leverer den service der forventes af en virksomhed som vores.

Vi er teknisk overlegne, vi følger udviklingen og vi er ekstremt miljøbevidste. For os handler det om at være “first mover” i branchen, og derfor handler det for os, altid om at jagte den mest energibevidste løsning til gavn for vores kunder.

Pool og svømmebassin

Skal du have installeret pool enten i haven eller i et pool rum? Der er mange muligheder, og derfor er det vigtigt at man gør sig overvejelser om pris, kvalitet og behov – en pool er ikke “bare” en pool.

Vi er eksperter i pool og svømmebassin. Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du ønsker professionel rådgivning og sparring i forbindelse med køb af pool.

Læs mere om svømmebassin

Spa og jacuzzi

Overvejer du at købe en spa? I dag findes der mange mulighed, og det handler om at finde ud af sine behov og ønsker. 

Vi er eksperter i spa og jacuzzi. Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du ønsker professionel rådgivning og sparring i forbindelse med køb af ny spa

Læs mere om spa

Sådan arbejder vi

V arbejder i øjenhøjde med vores kunder. Sammen kombinerer dine ideer og ønsker med kompetent rådgivning og godt håndværk. Vores fornemste opgave er, at hjælpe med at realisere dine drømme. Vi arbejder professionelt, respektfuldt og til tiden.

1. Indledende dialog

Vi starter ud med en indledende dialog, hvor du kan læse os at kende og omvendt. Det er vigtigt for begge parter at der skabes tillid, så vi sammen kan skabe de bedste resultater baseret på dine drømme og vores håndværk. Den indledende dialog varierer efter projektets type og størrelse. Målet er at du kan blive helt tryg ved processen.

2. Planlægning

Et godt poolprojekt starter med god planlægning baseret på dialog og afstemninger af forventningerne. Forud for alle vores projekter ligger et grundigt forarbejdet, hvilket er din sikkerhed for et godt resultat. Vi får et overblik over projektet og beregner de tidsmæssige og økonomiske perspektiver.

3. Byggeprocessen

Vi koordinere og styrer forløber i hele processen. Du overlader du ansvaret til os, så du kan slappe af. Sammen afholder opfølgende møder, hvor vi gennemgår eventuelle tilpasninger og ændringer. Projektet overleveres til tiden efter endt arbejde, hvor alle små detaljer er gennemgået med kunden.

Vedligehold

Hos Dansk Bassinservice tilbyder vi vedligeholdelse af spa og pool. Vores vedligeholdelsespakker er fleksible, så du kan vælge vedligeholdelse alt lige fra to gange ugentlig til ugentligt og månedligt. 

Vores spa- og pool service inkluderer test af vand, rensemiddel (klor eller salt), pH-justeringer, pool rengøring (børstning, støvsugning, rengøring af fliser m.m.)

Skal vi arbejde sammen?

Dansk Bassinservice har i dag over 20 års erfaring med at bygge og vedligeholde pools i hele Danmark. Vi holder til i Oksbøl tæt ved Esbjerg – helt ude ved vestkysten hvor området er kendt for sin mange luksussommerhuse. Mange af vores kunder er fra nærområdet grundet de mange sommerhuse, men vi servicerer både private og erhverv i hele Danmark.

Vi har fået lavet stor flot pool i vores sommerhus af Dansk Bassinservice. Klart en anbefaling værd!

Hans Ottosen, Esbjerg

Lad os ringe dig op

Hvis du gerne vil høre mere om vores arbejde eller hvordan vi kan hjælpe dig, vil vi enormt gerne høre fra dig. Udfyld formularen eller kontakt os direkte

Vi svarer typisk samme dag

Tak for din henvendelse

Vi er glade for at du kontaktede os – vi vender tilbage hurtigst! Typisk allerede samme dag.