fbpx

Skal vi arbejde sammen?

Vi arbejder professionelt og målrettet efter de nyeste trends. Vi er desuden konkurrencedygtige på prisen. Lad os tage en uformel snak i dag.

Om Dansk Bassinservice

Dansk Bassinservice har været i branchen siden 1983, og vi anser os selv som én af de førende i branchen indenfor vores område. Vi er kendt for vores innovative tilgang og løsninger indenfor pool og spa teknik. 

Vi holder til i Oksbøl tæt ved Esbjerg i et stort sommerhusområde, hvor vores primære kundekreds befinder sig. Vi servicerer dog kunder i hele landet.

Vi er miljøbevidste, tænker vandbesparelse, energivenlighed, sikkerhed og optimal brugervenlighed i alt, hvad vi gør. Vi er førende på markedet indenfor vores område. 

Når du kontakter Dansk Bassinservice bliver dine behov og ønsker grundigt afdækket for, at vi kan levere dét, du har brug for. Vores prioritet er at hjælpe dig til at træffe den rigtige beslutning, når du skal købe enten pool eller spa.

Pool og svømmebassin

Uanset om du skal have ny pool i haven eller indenfor, så er vi klar med rådgivning og sparring. Vi er opdateret på nyeste teknologi og de mange innovative og energivenlige muligheder.

Lad os tage en uforpligtende snak om dine muligheder – Kontakt os  

Spa og jacuzzi

Skal du have ny spa enten inde eller ude? Der er rigtig mange muligheder og løsninger – og der er mange overvejelser man skal igennem.

Lad os tage en uforpligtende snak om dine muligheder – Kontakt os 

Mission

At levere suveræne spa- og pool løsninger gennem miljøvenligt håndværk og teknik  med fokus på  kvalitet, unik rådgivning og uovertruffen kundeservice, som tiltrækker og fastholder vores kunder, motiverer dygtige medarbejdere til at udvikle sig, og bidrager til vores og vores samarbejdspartneres fælles succesoplevelse.

Vision

Vi vil være den foretrukne leverandør af spa- og pool teknik i hele Danmark. Vi vil være anerkendt som en virksomhed med stærkt arbejdsmiljø, der skaber spændende rammer for udvikling af vores  medarbejdere.

 

Værdier

Kvalitetsbevidst: Vi leverer en høj kvalitet, og vi har fokus på at bygge hele løsninger ved hjælp af den nyeste teknologi og med plads til nytænkning. Tillidsfuld: Vores kunder og samarbejdspartnere kan stole på os, vi gør som vi siger, og vi overholder vores aftaler. Viljen til at vinde skaber evnen til at kunne: Vi lytter til vores kunder og leverer løsninger, der imødekommer eller overgår deres forventninger.

Grundlagt i 1983

Dansk Bassinservice blev grundlagt i 1983. Den 1. juli 2007 blev virksomheden solgt til Kim Sørensen, som er den nuværende ejer. Dansk Bassinservice beskæftiger sig med rådgivning, salg, reparation og vedligeholdelse af:

  • Svømmebassiner
  • Spabade
  • Varmepumper
  • Affugtere
  • Kemi til vandbehandling
  • Spejlbassiner
  • Saunaer

Lad os ringe dig op

Hvis du gerne vil høre mere om vores arbejde eller hvordan vi kan hjælpe dig, vil vi enormt gerne høre fra dig. Udfyld formularen eller kontakt os direkte

Vi svarer typisk samme dag

Tak for din henvendelse

Vi er glade for at du kontaktede os – vi vender tilbage hurtigst! Typisk allerede samme dag.