fbpx

Gør verden lidt grønnere og spar mange penge med en varmepumpe.

Vi er eksperter i varmepumper med både erfaring og "know how". Lad os tage en uforpligtende snak om dine muligheder i dag.

Er du interesseret i at høre mere om hvordan vi kan hjælpe dig? Udfyld feltet til højre, så kontakter vi dig hurtigst.

Tak for din henvendelse - vi vender tilbage hurtigst!

Salg og rådgivning

Hos Dansk Bassinservice er vi eksperter i varmepumper. Vi har har mange års erfaring og “know how” i branchen, og vi vil derfor være en naturlig samarbejdspartner, når du skal have monteret en varmepumpe i sommerhus eller i privaten. 

Med en varmepumpe monteret kan du spare energi, hvis du bor i et område, hvor fjernvarme ikke er tilsluttet. Løsninger med varmepumper er især populære i sommerhuse og fritidshuse. Vil du vide mere, er du velkommen til at kontakte os.

Grøn og miljøvenlig varmeløsning

Ved at have en god opvarmning i hjemmet eller sommerhuset, vil man mærke, at der kommer luft i økonomien. Med en varmepumpe opnår du et langt mindre energiforbrug end traditionelle systemer fordi det overfører energi fra udeluft til opvarmning af bygninger.

Dansk Bassinservice holder til i Oksbøl tæt ved Esbjerg. Langt de fleste af vores kunder er lokale sommerhusejere, men vi servicerer kunder i hele Danmark. Vi har et brændende ønske om at gøre Danmark grønnere.

Hvordan virker en varmepumpe? 

Systemet er bygget til at udnytte energien fra omgivelserne i husets opvarmningssystem. Det vil sige, at pumpen suger varme fra f.eks. luften udenfor eller jord og overfører den til radiatorer, gulvvarme eller blæser den direkte ind som varm luft.

Der findes forskellige pumpesystemer. Grundlæggende vil en jordvarmepumpe være god til helårshuse. De kræver en vandbåren radiator eller gulvvarme, samt minimum 300m2 grund. Dette system giver rumvarme og varmt brugsvand.

En luft til vand varmepumpe er også god til helårshuse. Systemet kræver vandbårne radiatorer eller gulvvarme, samt plads til udedel (som kan støje) på din grund. Dette system giver rum vand og varmt brugsvand. 

En luft til luft varmepumpe er især god til sommerhuse eller som et grønt supplement til el, olie og naturgas i helårshuse. Systemet kræver plads til udedel som kan støje. Dette system giver rumvarme.

 

Spar mange penge med en varmepumpe

Vil du have en grønnere løsning og samtidigt spare mange penge på din varmeregning? Med en varmepumpe sparer du helt op til 60% på din varmeregning. 

Der findes mange forskellige systemer på markedet. Fælles er, at de alle overfører energi fra udeluft eller jord til opvarmning i f.eks. sommerhus eller helårshus. Du opnår et langt mindre energiforbrug end ved andre varmeanlæg – og sparer op til 60% på din varmeregning.

Derudover har du mulighed for at spare penge med håndværkerfradrag på installation af varmepumpe i sommerhus eller helårshus. Hos Dansk Bassinservice har vi kompetencer og “know how” til at hjælpe dig hele vejen. Vi hjælper med alt lige fra valg af system til montering.

Hvilken varmepumpe skal man vælge?

Der findes mange forskellige varmepumper, og dermed har de mulighed for at opfylde forskellige behov. 

Luft til luft varmepumpe: Disse anvendes ofte i et sommerhus, kolonihavehus eller i en helårsbeboelse som et supplement til eksisterende løsninger. Systemet er meget effektivt og energibesparende, som har en lav installationspris. Derudover er denne løsning billig i vedligeholdelsesomkostninger. Luft til luft er den billigste løsninger af alle. 

Luft til vand varmepumpe: Denne type er velegnet til at opvarme vand med f.eks. brugsvand eller vand til gulvvarme/radiator. Et luft til vand system udnytter den varme, som findes i udeluften og producere dermed varmt vand til hjemmet. Denne type pumpe anvendes ofte som den eneste varmekilde i hjemmet. 

Systemet består af en udedel og en indedel. Selve udedelen er en stor ventilator som overfører varme til indedelen og centralvarmeanlægget. Varmen derfra ledes ud til gulvvarme eller radiatorer og til varmt brugsvand.

Installation af varmepumpe

Luft til luft systemer er forholdsvist nemme at installere. Selve installationen tager som udgangspunkt mellem tre og fem timer. Prisen for et system angives ofte uden installation, og denne tilkøbes derfor ofte som en separat ydelse.

Tip: Det er en god idé at købe både system og installation samme sted. Korrekt installation af systemet er vigtig for at opnå maksimal effekt. Hvis du køber system og installation fra forskellige leverandører risikerer du at blive “kastebold”, hvis der opstår problemer. Derfor vil det ofte være en god idé at få en samlet løsning, og dermed også den garanti for et korrekt opsat system. 

Hos Dansk Bassinservice er vi eksperter. Vi har både erfaring og “know how” til at hjælpe dig hele vejen – lige fra valg af pumpesystem til komplet installation og funktionstest. Lad os tage en uforpligtende snak om dine muligheder – kontakt os i dag.

Kontakt os i dag

Dansk Bassinservice har i dag over 20 års erfaring med salg og installation af varmepumper i hele Danmark. Vi holder til i Oksbøl tæt ved Esbjerg – helt ude ved vestkysten hvor området er kendt for sin mange luksussommerhuse. Mange af vores kunder er fra nærområdet grundet de mange sommerhuse, men vi servicerer både private og erhverv i hele Danmark. 

Med både erfaring og “know how” er Dansk Bassinservice et helt oplagt valg, hvis du overvejer at få lavet installeret en varmepumpe enten i sommerhuset eller din private bolig. Vi står klar med både råd og vejledning igennem hele processen, så du ikke står tilbage med ubesvarede spørgsmål.

Vi har købt en varmepumpe inklusiv installation til vores sommerhus og vi har været tilfredse med forløbet hele vejen. Vi har fået kompetent rådgivning og en god løsning for os.

Jesper Hansen, Esbjerg


Lad os ringe dig op

Hvis du gerne vil høre mere om vores arbejde eller hvordan vi kan hjælpe dig, vil vi enormt gerne høre fra dig. Udfyld formularen eller kontakt os

Vi svarer typisk samme dag

Tak for din henvendelse

Vi er glade for at du kontaktede os – vi vender tilbage hurtigst! Typisk allerede samme dag.